Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

HR advies

Wij breiden onze dienstverlening nog verder uit met HR Advies.

Human Resources Management is een breed en interessant vakgebied, waarbij u kunt denken aan werving & selectie, in- door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, arbeidsvoorwaarden of specifieke personele vraagstukken of tijdelijke projecten. Wilt u uw personeelsadministratie goed op orde hebben binnen uw organisatie, maar beschikt u niet over de juiste kennis, dan kunnen wij u onze expertise aanbieden. Een oplossing op maat, omdat iedere organisatie uniek is.

Wij zoeken samen met u naar de beste invulling van uw vraagstelling, dit kan zijn op basis van uurtarief, op projectbasis of een wat langere interim periode. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.