Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Even kennismaken met Marjolein Duijster

Hierbij willen wij u kennis laten maken met Marjolein Duijster. Zij werkt sinds één jaar bij Omedi als casemanager, coach en praktijkondersteuner bedrijfsarts.

Marjolein heeft een paramedische achtergrond als oefentherapeut Cesar. Haar expertise ligt op het gebied van houding, beweging, ergonomie en begeleiding in gedragsverandering. Vanuit die achtergrond kijkt zij niet alleen naar de klacht van de medewerker, maar naar de mens, gedrag en houding in zijn/haar omgeving als geheel.
Voor Marjolein staat in de begeleiding van medewerkers stimuleren, activeren, het nemen van verantwoordelijkheid in het eigen herstel of het voorkomen hiervan centraal.

Marjolein heeft vorig jaar de opleiding voor casemanager met goed resultaat afgerond en is geregistreerd casemanager. Om deze registratie te behouden volgt zij bij- en nascholingen en neemt zij deel aan een intervisiegroep.

Heeft u inhoudelijke vragen betreft verzuim en/of vragen naar aanleiding van een consult/terugkoppeling, dan kunt u bij haar terecht.
De werkdagen van Marjolein zijn maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.