Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Basic scan

“Een basislichaamsonderzoek met specifieke onderdelen”

Het programma van een healthcheck Basic scan is gebaseerd op de laatste laatste medische inzichten en richtlijnen. Een healthcheck begint altijd met een gevalideerde vragenlijst, die specifiek is samengesteld om mogelijke ziekte- of aandoeningsindicatoren aan het licht te brengen. De resultaten, op basis van de gegeven antwoorden, zijn persoonlijke indicatoren voor het te verrichten medische onderzoek en vormen de basis voor de te nemen stappen om verbetering teweeg te brengen. In onderstaand tabel vindt u de inhoud van een Basic scan.

Wilt u meer informatie over Healthcheck?  Maak een afspraak en laat u door Omedi adviseren. Via onderstaande button kunt u meer informatie aanvragen over Healthcheck.

  • Team medisch specialisten

    Bij diagnostisch medisch adviescentrum Omedi staat het individu centraal. Door het brede aanbod van zorgdiensten en onze medische deskundigheid zijn wij in staat een langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en cliënten.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.