Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Healthcheck

INZICHT IN JE EIGEN GEZONDHEID

Met een healthcheck, een lichaamsonderzoek, creëert u inzicht in uw gezondheidstoestand. Het verrichten van een healthcheck biedt kansen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Zo kunnen aandoeningen vroegtijdig worden opgespoord en mogelijke toekomstige risico’s (dalende gezondheidscurve) inzichtelijk worden gemaakt. Zorgen voor lichaam en geest betekent een goede balans vinden in uw leefstijl, waarmee u de kwaliteit van uw leven kunt verbeteren. Wij beschikken over een team gecertificeerde medisch specialisten, die een breed scala van specialistische medische onderzoeken kunnen verrichten. Omdat wij een eigen laboratorium hebben, heeft u direct uw onderzoeksresultaten in handen.

AANBOD HEALTHCHECK

Het healthcheck aanbod van Omedi bestaat uit vier mogelijkheden: Quick scan, Basic scan, 40-plus scan en een Complete scan. Het programma van een healthcheck is gebaseerd op de laatste medische inzichten en richtlijnen. Een healthcheck begint altijd met een gevalideerde vragenlijst, die specifiek is samengesteld om mogelijke ziekte- of aandoeningsindicatoren aan het licht te brengen. De resultaten, op basis van de gegeven antwoorden, zijn persoonlijke indicatoren voor het te verrichten medische onderzoek en vormen de basis voor de te nemen stappen om verbetering teweeg te brengen.

  • Team medisch specialisten

    Bij diagnostisch medisch adviescentrum Omedi staat het individu centraal. Door het brede aanbod van zorgdiensten en onze medische deskundigheid zijn wij in staat een langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en cliënten.