Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Sportmedisch onderzoek

U kunt kiezen uit de volgende sportmedische onderzoeken:

Preventieve cardiologische screening

Deze preventieve cardiologische screening is bedoeld voor iedere sporter jonger dan 35 jaar die het risico op hart- en vaatziektes in kaart wil laten brengen (Sporters vanaf 35 jaar adviseren wij tevens deelname aan een maximale inspanningstest met ECG-registratie;  neem hiervoor contact met ons op).

Basis sportmedisch onderzoek

Voor personen die een paar uur per week sporten (voor personen die zonder uitgesproken problemen sporten).

Basis plus sportmedisch onderzoek

Voor personen die intensief sporten of dit willen gaan doen en individueel voorgelicht willen worden, op basis van een gedegen onderzoek en een aantal metingen.

Uitgebreid (groot) sportmedisch onderzoek

Voor personen die zeer intensief sporten en/of  ouder zijn dan 40 jaar (zeker wanneer ze na een periode van jaren inactiviteit weer met sporten willen beginnen). Conditiemeting en beoordeling van de belastbaarheid van het hart zijn de toegevoegde waarden. De maximale inspanningsfietstest met ECG controle, kan uitgebreid worden met ademgasanalyse. Op verzoek of op indicatie kan er tegen een vergoeding extra bloedonderzoek worden verricht.

Inhoud sportmedisch onderzoek:

Maak een afspraak en laat u door Omedi adviseren. Via onderstaande button kunt u meer informatie aanvragen over Sportmedische onderzoeken en sportkeuringen.