Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Beroepskeuringen

Snel en professioneel gekeurd aan de slag

Heeft u een keuring nodig voor uw rijbewijs, beroepsmatige arbokeuring, zoals bodemsanering, verzekering of sport? Maak direct een afspraak en ervaar dat uw keuring of onderzoek eenvoudig en snel geregeld is. 

Bij diagnostisch medisch adviescentrum Omedi kunt u terecht voor een breed scala van keuringen, verdeeld over 7 expertisevelden, zowel voor particulieren als voor bedrijven. We werken met geavanceerde en gebruiksvriendelijke medische systemen en apparatuur om onze cliënten en opdrachtgevers de beste medische keuring te kunnen bieden. Omdat Omedi over een eigen laboratorium beschikt, ontvangt u in de tijd dat u wordt gekeurd de onderzoeksresultaten. Wij informeren u van tevoren welke documenten en/of medische verslagen u dient mee te nemen en hoe u zich moet voorbereiden voor de keuring. Onze medewerkers begeleiden u na ontvangst gedurende het keuringstraject. Omedi staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid, snelheid en een persoonlijke aanpak.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.