Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Huidonderzoek

Waarom huidonderzoek:

Elk jaar wordt in Nederland bij circa 50.000 mensen huidkanker vastgesteld. Het is beter voor de behandeling en gunstiger voor de prognose, als er snel onrustige, kwaadaardige huidaandoeningen worden herkend. Overmatige blootstelling aan ultraviolette straling, in de vorm van zonlicht of zonnebank, kan leiden tot een directe beschadiging van moleculen en cellen in de huid, inclusief DNA, eiwitten en lipiden. De gevolgen zijn groot: onderdrukking van het huidafweersysteem, veroudering van de huid en mogelijk huidkankervorming.

Inhoud huidonderzoek:

  • Dermatoscopie

 Huidonderzoek kan separaat plaatsvinden, maar ook een onderdeel zijn van een groter geheel. Ga hiervoor naar het volledige aanbod Keuringen, Arbozorg en/of Healtcheck. Bij Omedi is gehooronderzoek snel en eenvoudig geregeld. Maak een afspraak en laat u door Omedi adviseren. Via onderstaande button kunt u meer informatie aanvragen over Specialistisch medisch onderzoek.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.