Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Onze werkwijze

Oplossingsgerichte aanpak

Bij alles wat we doen, gaan we uit van het vinden van oplossingen. Dat doen we samen met de cliënt of opdrachtgever. Onze methodiek draait om activering en participatie. Met keuringen (gekeurd aan de slag), met vaccinaties (veilig aan de slag), met arbozorg (passend aan de slag) en met Specialistisch onderzoek (onderzocht aan de slag).

Onze kracht is dat wij medische zorg en advies op maat leveren vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en door onze persoonlijke, transparante aanpak. Wij geloven in duidelijke afspraken en snelle terugkoppelingen. Door een open communicatie is kwalitatief maatwerk mogelijk en het beste resultaat gewaarborgd.

  • Diagnostisch medisch adviescentrum Omedi streeft altijd naar het beste resultaat. Dit doen wij door de inzet van geavanceerde apparatuur en systemen, in combinatie met een breed netwerk van medisch specialisten.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.