Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Particuliere keuringen

Snel en eenvoudig geregeld

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum heeft een breed scala aan particuliere keuringen, zoals een healthcheck om uw gezondheidstoestand preventief te scannen, maar ook particuliere keuringen die vereist zijn voor bijvoorbeeld een levens- of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bij Omedi is een particuliere keuring snel en eenvoudig geregeld. U kunt bij ons binnen en buiten kantoortijden terecht voor een afspraak. Wij informeren u van tevoren over de precieze inhoud van de keuring, waar u rekening mee moet houden en wat u dient mee te nemen naar de afspraak.

Wilt u meer informatie over particuliere keuringen?  Maak een afspraak en laat u door Omedi adviseren. Via onderstaande button kunt u meer informatie aanvragen over alle keuringen die Omedi kan verrichten, tevens kunt u de leaflet Particuliere keuringen downloaden .

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.