Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Even kennismaken met Josephine Thielen

Josephine Thielen is sinds februari 2016 als (sport)arts werkzaam bij Omedi Diagnostisch medisch adviescentrum en verzorgt de medische keuringen, gerichte- en preventief medische onderzoeken voor onze cliënten.

Zij is afgestudeerd als arts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens is zij geregistreerd sportarts. Zij heeft in de afgelopen jaren diverse cursussen en nascholingen gevolgd.

Josephine heeft als arts jarenlang brede kennis en werkervaring opgedaan in de sport en o.a. bij een revalidatiecentrum en in de arbodienstverlening. Door haar kennis en ervaring in de sportgeneeskunde helpt ze graag bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen, gezond of chronisch ziek, van recreatief tot topsport.

Het team van Omedi geeft de cliënt advies op maat tijdens de (sport)medische keuringen, bijvoorbeeld bij herstel van blessures en inspannings- of bewegingsklachten. Door een goede balans tussen belasting en belastbaarheid blijven mensen vitaal en halen ze het beste uit zichzelf.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.