Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Missie

‘Wij willen bijdragen aan een beter dagelijks bestaan’

De kwaliteit van leven verbeteren

Onze drive is de kwaliteit van leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren met ons aanbod van medische zorg en diensten, iedere dag opnieuw. Door observatie en innovatie ontwikkelen we steeds nieuwe antwoorden op belangrijke gezondheidsvragen, passend bij een individu of organisatie.

Samen werken aan gezondheid

Door activering en participatie wordt actief gewerkt aan gezond zijn en aan gezond blijven. Onze kracht is de samenwerking met cliënten en opdrachtgever op basis van wederzijds vertrouwen, zodat ieders bijdrage aan een betere gezondheid tot zijn recht komt. Dit doen we op een persoonlijke, betrokken en daadkrachtige manier.

  • Ir. P. Ph. Obels, bedrijfsarts, directeur Omedi

  • Diagnostisch medisch adviescentrum Omedi is opgericht door Peter Obels, begonnen als moleculair bioloog, later afgestudeerd als bedrijfsarts en gecertificeerd voor diverse specialismen op het gebied van medische keuringen. Tegenwoordig is Peter Obels een gerenommeerd allround medisch specialist en adviseur.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.