Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Vernieuwde Gezondheidsverklaring CBR ten behoeve van de rijbewijskeuring

De Gezondheidsverklaring is aangepast. Hier leest u de belangrijkste veranderingen:

Vult u eerst de gezondheidsverklaring in en stuur die op naar het CBR. Bent u ouder dan 75 of jaar of beroepschauffeur, dan heeft u daarna nog een rijbewijskeuring nodig.
U ontvangt van het CBR een formulier dat door de arts die de keuring uitvoert, dient te worden ingevuld. Is het direct nodig dat er aanvullende medische informatie nodig is, dan ontvangt u direct hiervoor een verwijzing van het CBR.

De vragenlijst is aangepast en duidelijker gemaakt. U kunt deze makkelijker invullen en het CBR kan beter beoordelen over de rijgeschiktheid.

Ook is het mogelijk uw emailadres in te vullen op de gezondheidsverklaring. U ontvangt dan per mail een link naar mijn.cbr.nl waar alle informatie vermeld staat.
Houdt u er rekening mee dat u op mijn.cbr.nl alleen kunt inloggen met uw DigiD.

Het is op dit moment erg druk bij het CBR. Daardoor kan het beoordelen van uw rijgeschiktheid soms helaas langer dan vier maanden duren. We adviseren u daarom zo snel mogelijk de Gezondheidsverklaring op te sturen. Dit geldt zeker als u verwacht dat u nog naar één of meer medisch specialisten

gezondheidsverklaring invullen 
gezondheidsverklaring op papier
gezondheidsverklaring medische keuring

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.