Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

CBR en rijgeschiktheid

Mag ik rijden als ik dementie heb?

Mag ik rijden als ik diabetes heb?

Mag ik rijden als ik slaapapneu heb?

Mag ik rijden als ik alcohol misbruik?

Mag ik rijden als ik ADHD heb? Mag ik rijden als ik autisme heb? Mag ik rijden als ik een oogaandoening heb? Mag ik rijden als ik Parkinson heb? Mag ik rijden als ik epileptische aanvallen heb? Mag ik rijden als ik een prothese heb? Mag ik rijden als ik een functiebeperking heb? Informatie over het aanvragen van een Verklaring van geschiktheid: www.cbr.nl/eigenverklaring

Algemene brochures

Onze algemene brochures (voor bestuurders) vindt u hier.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.