Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Even kennismaken met Véronique Adipradja

Hierbij willen wij u graag kennis laten maken met de arts Véronique Adipradja.

Véronique heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam en is in 2017 afgestudeerd als anesthesioloog bij het UMCG in Groningen. Sindsdien werkte ze als waarnemend anesthesioloog in meerdere ziekenhuizen in Nederland. In 2019 heeft Véronique een Global Executive Master of Business Administration afgerond aan de Rotterdam School of management. In de bedrijfsgeneeskunde vindt zij de mooie combinatie tussen business en geneeskunde.

Zij is gestart met de opleiding Bedrijfsgeneeskunde en begeleidt nu, onder supervisie van bedrijfsarts P.Ph. Obels, uw werknemer tijdens haar spreekuren. Véronique is bij Omedi werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.