Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Even kennismaken met Héctor Medina Palomino

Hierbij willen wij u graag kennis laten maken met de arts Héctor Medina Palomino.

Héctor studeerde geneeskunde in Salamanca, Spanje en hij heeft een lange carrière als anesthesioloog-intensivist achter de rug. Na zijn opleiding tot anesthesioloog in Gent, België en tot intensivist in het UMC Groningen, heeft Hector in de VS en Spanje als anesthesioloog gewerkt. Hij heeft een master gehaald in groep psychologie en veranderingsmanagement aan de École des Hautes Etudes Commerciales (HEC) te Parijs in Frankrijk en de Saïd Business School van de Oxford University in het Verenigd Koninkrijk.

In het EMC Rotterdam heeft hij o.a. het centrum voor dagbehandeling chirurgie geleid.

Hij is gestart met de opleiding bedrijfsgeneeskunde en begeleidt nu, onder supervisie van bedrijfsarts P.Ph. Obels, uw werknemers tijdens haar spreekuren. Héctor is op een locatie in Rotterdam werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.