Skip to content
DIAGNOSTISCH MEDISCH ADVIESCENTRUM

Even kennismaken met Christa Janzen

Hierbij willen wij u kennis laten maken met Christa Janzen. Zij is gestart bij Omedi als office manager en senior HR adviseur.

Christa heeft vele jaren werkervaring als directiesecretaresse bij commerciële bedrijven en gedurende de afgelopen 6 jaar als HR adviseur. Vanuit die rol is zij met name verantwoordelijk geweest voor personeelszaken en de verzuimbegeleiding in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Voor Christa staat klantgerichtheid hoog in haar vaandel. Zij vindt het fijn om samen te werken met de teamleden van Omedi om zo tot optimale resultaten te komen.

Christa heeft de opleidingen Schoevers, HEAO Commercieel Economie en HBO Personeelsmanagement met goed resultaat afgerond.

Categorieën

Omedi diagnostisch medisch adviescentrum

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel staan. We geloven in wederzijds vertrouwen; cliënten en opdrachtgevers moeten zich bij ons op hun gemak voelen.

Heeft u een fysieke afspraak bij Omedi?

Wanneer u zelf koorts heeft of verkouden bent verzoeken we u uw afspraak af te zeggen.

In dat geval dient u zich telefonisch af te melden Omedi.

Het kan ook voorkomen dat Omedi u weigert te keuren wanneer u symptomen vertoont die mogelijk bij het Coronavirus kunnen horen. Dit is een landelijk beleid. U kunt wanneer de symptomen verdwenen zijn met Omedi overleggen voor een nieuwe afspraak.